APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
vio69
Femeie
25 ani
Botosani
cauta Barbat
25 - 50 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / Firmele de curierat Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sandu
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 558
Am expediat o centrifuga prin firma "fan curier",cel care suporta cheltuielile de expeditie era destinatarul care s-a si informat de costul expeditiei si spunea ca pana la primul kg e 18ron la care se adauga 1ron pentru fiecare kg.La expeditor nu au cantarit-o iar la destinatar a ajuns ca trebuie sa plateasca 120ron cum ca ar avea 70 kg.Si daca ar fi avut atat, tot nu s-ar fi ajuns la acest pret.Poate e bine de stiut pentru cei care au de expediat diferite colete sa stie de la inceput precis cit este de plata ca altfel sunteti pacaliti dupa bunul plac al lor.Chiar daca nu am platit eu sunt tare intrigat ca in loc de 25kg au pus70kg.Ii intreb eu de ce au ajuns la destinatie numai 25 kg daca la expeditie avea 70 kg.Atentie!

pus acum 16 ani
   
Sandu
Membru

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 558
Am reglementat problema transformarii calcului volumetric in kg si tot prin Fan curier trimit centrifugele, si iese ceva mai convenabil.Adica la o centrifuga pe 3 sau 4 rame manuala 50-60lei la care se adauga rambursul banilor(daca beneficiarul nu-i pune in contul bancar) e de:10lei+2% din valoare+tva .Iar daca beneficiarul e intr-o localitate unde nu exista firma se plateste 0,65lei/km dus intors+tva.

pus acum 15 ani
   
catel
Membru

Din: satu mare
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 235
cel mai mare hot la drumul mare : FANCURIER. Am avut urgent nevoie de rame si le-am cumparat din Bistrita, 200 buc. a intrebat patronul de 3 ori cat costa pachetul pana in Satu Mare si smecherii au spus ca ii ieftin, ba au evitat raspunsul. Cand a ajuns pachetul, au intrebat daca doresc factura, am zis ca ... no sa fie mai ieftin... fara factura. Mi-au luat 96 de lei, nu am mai avut nervi sa ma cert cu ei ca trebuia sa montez ramele. Deci din pct. meu de vedere sunt neseriosi. Daca as avea timp as umbla cu protectia consumatorului dupa ei, dar timpul ii tare scump.

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la