APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / procesatori Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
mopsu
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 19
sunt un stupar pacalit de DRAGOI
in urma cu ceva timp i-am dat o anumita cantitate de miere ,am primit un avans urmand a primi restul de bani dupa analiza .ulterior mi s-a spus ca mierea contine antibiotic spunandu-mi ca si peste 2-3 ani antibioticul ramane remanent si am doua posibilitati ori accept pretul de gunoi dat de el ori platesc drumul pana la tg jiu +analiza si-mi recuperez mierea .in anul urmator am dus mierea la abrud la d-nul negru si mierea mea nu avea nici macar urme de antibiotic nu sunt singurul stupar ars de dragoi ,pe la noi prin pe multi i-a ars din asta traiesta ESTE UN GUNOI DE OM si probabil va primi ce merita


pus acum 16 ani
   
balasbebe1
Moderator

Din: Zalau
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 585
Eu inteleg ca esti un stupar pacalit de o persoana. Nu este permis atacul la persoana, fara sa-ti dai numele, si adresa. Asa fiecare, poate sa puna orice. Te rog sa ai si curajul raspunderii pana la capat. Daca nu te conformezi, eu o sa-ti sterg postarea ta. Eu nu te cred, pana nu ma convingi cine esti.
  Vreau sa fi un om de buna credinta.


pus acum 16 ani
   
mopsu
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 19
am spus exact ce am patit pt ca altii sa stie cum sa puna problema, nu ma justific in fata ta nu am nici un motiv daca vrei povesti suplimentare intra pe forum si vorbim

pus acum 16 ani
   
mopsu
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 19
pt balasbebe nu esti obligat sa ma crezi ai tot dreptul ,ai doua posibilitati sa verifici
daca ce am spus e valabil poti sa dai toata productia de miere pe 2008 la dragoi si vezi dupa, sau sa aiba si altii curaj care sau ars sa spuna ce au patit (sincer mi-ar parea rau ca dupa un an de munca sa iti traga tun un..) sau poate achizitionezi miere pt dragoi si iti stric afacerea .daca ar fi corect nu ai putea decat sa-i multumesti,asa..


pus acum 16 ani
   
ratacit in tranzitie
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
x

Modificat de ratacit in tranzitie (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
gelu stuparu
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 165
Daca sinteti multumit de partenerul dv. de ce nu-i dat adresa si ne lasati in continuare pe mina monopolistilor. Vedeti dv. din lipsa de informatie la pretul mieri o dam orcui la intimplare.
Cred ca ar fii bine sa ne informam si sa afisam mereu pretul de achizitie la diversi procesatori.
Invidia si egoismul fac sa fie mierea acra


pus acum 16 ani
   
leomitica
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 36
Dferenta de pret nu e mare de la un procesator la altul. Diferenta intre ei este  intre cinstea unuia si a celorlalti. Azi am fost din nou la banca sa vad daca mi-a timis Dragoi banii pe care trebuia sa mi-i dea la 40 de zile dupa data de 17. 05. 2007.
  40 de zile = postul mare, dar au trecut cam multe "posturi".
Din cate vad cred ca e "TATA" hotilor sau regele lor. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca sigur va mai insela si pe altii. Nu va lasati pacaliti !

dferenta pret mare procesator altul. diferenta intre este  intre cinstea unuia azi fost din nou

49.8KB


pus acum 16 ani
   
lucas
Membru nou

Din: Turda (Cj)
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 38
Restanta  la plata  a fost achitata, de d Dragoi
Am cooperat de citva ani cu Dragoi de la Tg  Jiu, dar nu am avut probleme pina in anul acesta ,cind ultima plata m-ia fost facuta  vineri 18 ianuarie.
Cei care mai aveti restante incercati sa ii amintiti ,sper sa va inteleaga, si sa aveti parte de bani
PS. La rindul meu si eu am fost ajutat la timpul respectiv ,am luat suventia, cei care ati predat stiti despre ce este vorba,
Sauzim de bine. N.S. Turda


pus acum 16 ani
   
Girjoaba Dumitru
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 34
De cand il cunosc pe Domnul Stelica-Valcea, sa nu-i fac reclama la firma, sunt cel mai fericit apicultor.Cand spune ca are bani,ofera contravaloarea mierii pe loc,la cei cu suspiciuni le da banii dupa analizele de rigoare ale mierii,dar, nu am auzit niciodata un om sa fie nemultumit de D-lui,fie ca a fost vorba de miere sau de fagurii artificiali pe care ii pune la dispozitia noastra cu prospectele  pe care nu le-am primit de la alta firma de la care am cumparat.
Atentie apicultori!
  De la Domnul Stelica aveti de invatat si cum se folosesc medicamentele impotiva parazitozelor! Va invata ,va ofera ce e mai nou in domeniu.   


pus acum 16 ani
   
Ahile
Membru

Din: Mehedinti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 274
Ar trebui intrebat d/ul de la Tg Jiu cand va achita contravaloarea mierii luata de la apicultorii din Gogosu/Mehedinti.Probabil s-a plimbat in Germania pe banii lor.Pacat.Nu este de cuvant.

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la