APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_mha pe Simpatie
Femeie
25 ani
Dolj
cauta Barbat
18 - 80 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / Ferma apicola de la Faget Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
nicolaeapis
Membru nou

Din: Resita
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 32
Stimati colegi am dat comanda pentru 75 famili de albine pe 7-8 rame acoperita cu albina,am zis ca este ferma,fosta eurohonig Fagetsi se respecta dar mam inselat una am vorbit si alta am gasit in lazi,rame catastrofale la jumatate din ei erau 4-5 rameacoperite cu albina,restul goale,la alti erau 2 rame cu puiet capacit din care jumatate trintori etc...am spus sa goleasca lazile si cind mam uitat in ele surpriza lipseau mai multe diafragme, la 3stupi au rupt scindurelele de zbor la 1 stup a spart capacul,am uitat sa precizez ca la unele famili lipsea puietul de o zi,sau la alti erau 2-3 oua in celula.    

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la