APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Jamieknv la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 37 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / Neseriozitate Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
profapis
Membru

Din: sat SONA-Fagaras
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 53
Nu stiu daca se incadreaza la tepari dar cand cineva nu respecta un angajament verbal eu cred ca se poate numi "teapa morala"
Cine a fost dus cu vorba cum am fost dus eu de un" domn" care face de toate pentru toti numa sa ii trimiti planurile printre care si rame cu 0,8 ron din care i-am comandat si eu 1200 si am revenit cu inca 800 ,asta in urma cu doua luni si astazi cand l-am contactat dupa multe amanari anterioare m-ia raspuns ca este pe Forum o oferta m-ai buna,este rugat sa posteze.
Va rog sa imi dati dreptate sau nu, daca neseriozitatea este o" teapa morala".


_______________________________________
,, Critici , deci existi ''   Emil Cioran .

pus acum 14 ani
   
lucianzaharia
Membru

Din: onesti,judetul bacau
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 167
salut aline,nu stiu de ce te-ai "oparit"asa.marea intarziere a fost de o saptamana.eu ti-am spus ca o sa vin la bucuresti pe 13 februarie,si am amanat cu o saptamana din cauza zapezii.iar astazi cand am vorbit la telefon,ti-am spus cu buna credinta ca este o oferta mult mai buna decat a mea,si avand o comanda mare,poate vrei sa iei de acolo pentru a face o economie de bani.daca tu o iei drept o teapa,sa fii sanatos.eu iti vreau binele si tu te dai de ceasul mortii.altii in locul tau ar fi apreciat faptul ca ii ajut sa faca o economie.poate nu ai observat,dar eu nu sunt stresat de comenzi,nu traiesc din rame si stupi.ai spus ca o sa vorbesti cu "batranul"si dupa aceea o sa ma suni sa-mi spui daca renunti la comanda catre mine,dar nu ai mai sunat ,in schimb arunci cu noroi.daca vrei sa-ti aduc ramele gratis acasa,poti sa mai astepti o saptamana,daca nu le trimit prin curier asa cum am facut si la altii,dar iti convine?analizeaza si tu situatia,mai gandeste,si apoi raspunde.numai bine.

pus acum 14 ani
   
profapis
Membru

Din: sat SONA-Fagaras
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 53
Am spus ca voi reveni si la acest topic si nu vreau sa il m-ai sicanez pe Lucian si imi cer scuze ptr ofensele aduse .
Nu imi plac certa si risipa de energie fara rost dar trimiterea la concurenta poate fi interpretata si ca un mod diplomatic de a renunta la un client aflat mai peste mana.
Inca odata imi cer scuze daca am suparat pe careva.


_______________________________________
,, Critici , deci existi ''   Emil Cioran .

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la