APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bianca777
Femeie
19 ani
Brasov
cauta Barbat
19 - 61 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / APINATURA magazinul obor!!!! Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
vasi_le
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 10
Desi isi fac reclama pe toate sit-urile apicole inclusiv liste de preturi, cand ajungi la acest magazin observi cu stupoare rafturile goale si maxim 10-15% din produsele pe care le promoveaza.
Nu inteleg de ce procedeaza asa, eu am venit 40 km si intr-o aglomeratie de nedescris si din tot ce imi programasem sa cumpar de la dansi am gasit doar faguri artificiali.
Restul...centrifuge, mese descapacit, rame, stupi, alte echipamente...vise.

A...sa nu uit de vanzatoarea foarte gretoasa care a pus capac aventurii mele la cumparaturi.

Sfatul meuȘ: ocoliti acest magazin!


pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 502
Nu vreau sa-0i iau neaparat apararea dlui Visan (propietarul magazinului) ... dar eu cand am o listra mai mare de cumparaturi obisnuiesc sa dau telefon inainte si sa rog sa mi se rezerve produsele respective.
Inteleg faptul ca spatiul avut la dispozitie nu este prea generos (si banuiesc ca daca ar dori mai mult ar fi pe bani) si nu am pretentia sa gasesc chiar tot tot.
Am remarcat insa si eu ca si la dumnealui s-au preluat metehnele de la magazinele ACA cand in sezon nu mai gasesti nimic ... de parca ar trebui musai sa ai doctorate in strainatate ca sa realizezi ca in sezon este cererea cea mai mare si sa te aproviyionezi din timp.


pus acum 13 ani
   
bogdannn
Membru

Din: Targoviste
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 107
am fost si eu luni 06.02.2011 pe la ora 10 si magazinul a fost inchis, am asteptat 15 minute si am plecat, oricum preturi cel putin duble la magazinele din Bucuresti fata de cele de ce se gaseste pe net, la Obor un fund de stup cu sita e 50 RON  , la Apiroua pe Grivita un colector de propolis din plastic e 23 RON 

pus acum 13 ani
   
Bambucha
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 31
Mie imi pare sincer rau pentru cei de acolo, nu au invatat ce inseamna economia de piata si treaba cu multumirea clientului respectiv calitatea serviciilor, sa nu mai zic de preturi... Personal am fost de cinci ori acolo si de fiecare data am plecat cu mana goala,profund enervat,si cu timpul pierdut,  ceea ce mi se pare inadmisibil, intre timp am renuntat sa ma mai duc!! Timpul va tria si aici asa cum s-a intamplat in formatul de comert modern, asa nu mai merge.
De atunci prefer sa fac 60 km pana la magazinul de la Ploiesti, unde am gasit intodeauna ce am dorit si la preturi mai mult decat rezonabile. Traiasca concurenta!


pus acum 13 ani
   
ciptheman
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 75
anul trcut in toamna am batut 100km ca sa iau apiinvert de la apinatura obor si cand ajung acolo aceasi vanzatoare gretoasa ma anuntat ca nu mai au desi la 6.00 dimineata pe site aveau 2 tone asa ca dragi colegi fugiti de apinatura sunt tepari de tepari.

pus acum 13 ani
   
prisecarul
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
au niste preturi de te dau pe spate, iar site-ul nu este mereu "la zi".
am facut si eu un drum de peste 100 km pentru niste produse care figurau in stoc, iar in realitate nema!


pus acum 13 ani
   
cocpos
Membru

Din: Giurgiu
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 169
nu vreau sa apar pe cineva sau sa acuz pe altcineva , insa eu am sunat inainde de a merge la magazin cu toate ca nu am decat 60 de km pana acolo .

pus acum 13 ani
   
dandy
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 13
Comanda prin curier a fost OK.

pus acum 13 ani
   
haiduc
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 48
si la mine a fost ok prin curier doar ca sa mai mai adaugat vreo 50 lei in plus de ce au zis ei ca , costa transportul !    

pus acum 13 ani
   
ambee
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 28
Am facut si eu greseala sa sun intr-o luni pe numarul care de altfel ei l-au publicat si mi-am capatat portia de morala nemeritata ca deranjez personalitatile in timpul liber.
Sa fiti sanatosi nu va mai deranjez nici eu nici toti cunoscutii mei niciodata daca sunteti  nesimtiti.... Scuze!Mai sunt si altii care vand poate si...... mai ieftin.  


pus acum 12 ani
   
Orban stefan
Membru

Din: sighisoara
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 280
la toti ni greu .....dar nu la fel    

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la