APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Tanya321
Femeie
24 ani
Giurgiu
cauta Barbat
24 - 63 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / Imi apar tatal pentru ca eu am gresit! Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
apispuisoru
Membru

Din: Ramnicu Sarat
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 50
Dupa cum stiti la targul de la Bucuresti i-am dat domnului Georgescu  Octavian Andrei din greseala 50 de leaturi inferioare la ramele 1/1 pe care dumnealui a dorit sa le cumpere.Greseala este urmatoareaupa cum i-a explicat tatal meu domnului Georgescu la targul de la Bucuresti au fost livrate 500 de rame la un apicultor care are stupii mai mici ca dimensiune cu 1 cm,greseala mea este ca i-am dat 50 de leaturi inferioare din leaturile dumnealui pe care ni le comandase cu 2 saptami inainte si pe care i le-am livrat in aceeasi zi.Aceasta este singura greseala regretabila pe care eu mi-o asum si drept dovada pentru acest aspect am fost pus de catre tatal meu sa-i trimit domnului Georgescu gratis platind taxele de curierat 50 de rame stas complete 1/1 si 5 hranitoare din tei.Domnul Georgescu poate afirma/infirma cele spuse de catre mine nu cum a afirmat dumnealui:A mai dat ca bonus 5 hranitoare si rame 1/1-CATE??? Familia mea nu a dat teapa la nimeni,ceea ce realizam, o facem numai prin cinste si corectitudine,drept dovada prin filmele pe care le postez, tatal meu ii ajuta pe toti apicultorii incepatori sa nu faca greseli in tehnologiile apicole aplicate,ba din contra el primeste zilnic telefoane de multumire si apreciere pentru tot ceea ce face.Pe aceasta cale fac apel la toti cei care il cunosc sa isi spuna punctul de vedere indiferent daca este PRO/CONTRA!

_______________________________________
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

pus acum 13 ani
   
Cristian IONITA
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 502
Consider ca ajunge un singur topic pe aceasta tema este mai mult decat suficient .... ati gresit si problema s-a remediat ... se mai intampla, important e sa invatam din astfel de greseli si sa nu le mai repetam, merge inainte nu mai are sens sa ne tot uitam in urma.
In plus interventia dvs de acum poate fi interpretata ca si reclama mascata, asa ca va rog frumos sa nu mai deschideti astfel de subiecte ... ati avut ocazia sa va puneti cenusa in cap zile bune ...

Inchidem


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la