APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA
Apicultura - Acest forum de anunturi apicole apartine site-ului www . stuparitul.com . Aici puteti posta direct anunturile dv, dupa ce va inregistrati si fara a mai astepta ca in vechea formula , republicarea de catre webmaster.
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
APICULTURA - ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE APICOLA / ATENTIE!!....TEPARI !! / Atentie dragi colegi Moderat de Dila Daniel, LUCIAN AVRAM, adi hodis, alt stupar, balasbebe1, lucky5strike, pupemea
Autor
Mesaj Pagini: 1
mariusika_1
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 20
Am rugaintea de a citi cu atentie si a da zvon mai departe!!!

Mare atentie celor care vor sa cumpere stupi la pretul de 90 ron de la Dolj, de la numitul Truda, sau truda valerica rozalia, ieftini si prost lipiti, nu vin la linie, nu corespund dimensiunile si sunt "tepari". Faci comanda si o onoreaza cu foarte mult timp dupa termenul stabilit. Iti cer avans si apoi astepti mult si bine. Te duc cu vorba de la o zi la alta si nu iti mai raspund la telefon. Mare atentie domnilor, pt cei care opteaza prin curier vin si incompleti. tel lor 0767759017, adresa de contact a mea si a altor pers tepuite: , . Nu lasati sa fie pacaliti si altii. Va stam la dispozitie cu orice informatie legata de ei. E pacat ca si altii dintre noi sa fie pacaliti iar. Consider ca asemenea informatii sunt benefice pentru noi toti.


pus acum 12 ani
   
daniel ciobanu
Membru

Din: craiova
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 251


Modificat de daniel ciobanu (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
mariusika_1
Membru nou

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 20
comuna Teasc, judet Dolj

pus acum 12 ani
   
gica
Membru

Din: Bumbesti Jiu (Sadu),GORJ 1954
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 121
Viteazule
- corect ar fi sa te prezinti inainte de a face anumite afirmatii.
- e deajuns un singur topic deschis si unde trebuie nu 12 sa sterg eu 11.Pentru asta ai un avertisment.


pus acum 12 ani
   
iosca
Membru

Din: Calafat - Dolj
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 387
Mariusica, in cunostinta de cauza (implicat si tepuit personal) nu te contrazic, ba din potriva, dar eu nu dau vina pe ei (zic ei pt ca eu dupa ce am luat teapa acum vreo 2 ani de la fratele din Craiova al celor numiti de tine, am mai luat una si de la ei in toamna trecuta). Vina mi-o asum in totalitate (si asa te-as sfatui sa faci si tu) pt ca stiam ca sunt putin mai bronzati si totusi am mers pe incredere. Oamenii merg pe varinta "daca merge" sau "daca tine", iar la noi a mers si a tinut (in cazul meu, cu putin noroc, am gasit parghii cu care i-am strans putin de ....... co....e si mi-am recuperat  cea mai mare parte din banii dati ca avans).
                   


Modificat de iosca (acum 12 ani)


_______________________________________
In ciuda rutinei, cresterea albinelor nu te plictiseste niciodata fiindca viata familiei de albine sta sub semnul intamplarii.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la